Agenda

Sorteer op : Titel | Datum
Resultaten 1 - 5 van 42

Training Kagan Level 2: Persoonlijke en sociale ontwikkeling stimuleren

OGW leerkrachtvaardigheden HCOIn deze training krijgt u inzicht hoe u met de 5 tools van Kagan Coöperatief Leren persoonlijkheidsontwikkeling, een gezond zelfbeeld en de wil tot samenwerken stimuleert. U leert hoe u sociale vaardigheden kunt oefenen binnen 'de gewone' lessen en hoe u de 5 tools kunt verankeren in uw dagelijkse praktijk.


meer informatie
6sept 2017

Training Kleuter PDO (verkort)

Kleuter pdo nieuwVoor professionals die de Training Peuter PDO al gevolgd hebben, maar ook graag het Kleuter PDO willen leren afnemen, is nu een verkorte training beschikbaar.  


meer informatie

Training Vanzelf Sprekend - presentatievaardigheden

'Ontspannen presenteren, werkelijk contact durven maken met jouw publiek en de aandacht tot de laatste minuut vasthouden...' Klinkt dit als 'n droom? Maak het tot werkelijkheid en schrijf je in voor de training Vanzelf Sprekend!Vanzelf Sprekend


meer informatie

Netwerkbijeenkomst nieuwkomersleerkrachten in de omgeving van Den Haag

post hbo nt2 hcoGeeft u binnen uw school onderwijs aan nieuwkomers? Speciaal voor nieuwkomersleerkrachten van scholen in de omgeving van Den Haag, organiseert het HCO twee netwerkbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten staan in het teken van uitwisseling van kennis en ervaringen en tips over nieuwkomersonderwijs.
 


meer informatie

Post hbo-opleiding Jonge Kind Specialist

post hbo specialist jonge kindDe motor van de ontwikkeling van jonge kinderen ligt in spel. Met een rijke speelleeromgeving en een beredeneerd aanbod van betekenisvolle activiteiten kunt u kinderen in de volle breedte van hun ontwikkeling uitdagen. In de praktijkgerichte post hbo-opleiding Jonge Kind Specialist leert u alles over goed onderwijs aan jonge kinderen.


meer informatie
Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2008 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner-edventure partner-onderwijsadvies