Agenda

Sorteer op : Titel | Datum
Resultaten 1 - 5 van 38

Post hbo-opleiding Jonge Kind Specialist

2015 11 13 MG 7380De motor van de ontwikkeling van jonge kinderen ligt in spel. Met een rijke speelleeromgeving en een beredeneerd aanbod van betekenisvolle activiteiten kunt u kinderen in de volle breedte van hun ontwikkeling uitdagen. In de praktijkgerichte post hbo-opleiding Jonge Kind Specialist leert u alles over goed onderwijs aan jonge kinderen.


meer informatie
13sept 2017

Post hbo-opleiding Leraar Nederlands voor anderstaligen (NT2) in het primair onderwijs

Heeft u anderstalige kinderen in uw klas en wilt u zich hiervoor diepgaand specialiseren in NT2-onderwijs? Dan is deze post hbo-opleiding iets voor u. In een intensieve jaaropleiding met theorie- en praktijkcomponent maakt u kennis met verschillende aspecten van NT2-onderwijs op alle niveaus in de school.post hbo nt2 hco


meer informatie
4okt 2017

Training Zien is Snappen

Leer hoe u met eenvoudige middelen structureel NT2-lessen kunt geven aan leerlingen, die de basisverschijnselen van het Nederlands nog niet beheersen. NT2


meer informatie

Pizzasessie 5. Op weg naar Nt2-proof: Alle leerlingen actief laten leren

Pizzasessie Taal de hele dag doorOok Nt2-leerlingen leren het beste als ze actief bezig zijn. In deze sessie zie je hoe je didactische structuren in kunt zetten die de betrokkenheid van de leerlingen vergroten en leeropbrengsten verhogen op het gebied van taal. Door het inzetten van structuren kun je de taalvaardigheden stimuleren en tegelijkertijd werken aan de inhoud van bijvoorbeeld woordenschat, spelling en begrijpend luisteren/lezen. 


meer informatie

Intervisiebijeenkomst Kleuter PDO oktober 2017

Kleuter pdo nieuwIn deze intervisiebijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen. Ook is er volop gelegenheid om ervaringen met het Kleuter PDO uit te wisselen.


meer informatie
Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies