Nieuwsberichten

 

Heeft u een goed voorstel voor innovatie in het Haagse onderwijs? Vraag dan subsidie aan via de subsidieregeling 'Innovaties in het onderwijs Den Haag 2018' en wie weet wordt uw idee werkelijkheid!

Lees meer... →

‘Vertrouwen is de sleutel tot goed samenwerken. En om elkaar te vertrouwen moet je elkaar goed leren kennen en weten wat iemand goed én minder goed kan. Goed samenwerken kun je organiseren bijvoorbeeld met activiteiten om elkaar beter te leren kennen.’ Kort samengevat zijn dit de adviezen die leerlingen van groep 7 van OBS Erasmus hebben voor de medewerkers van het HCO. Op 16 februari kwamen de directeur van het HCO en enkele collega’s op bezoek bij de leerlingen om uit te leggen wat zij met deze adviezen in de organisatie gaan doen.

Lees meer... →

De actie 'Geef een (prenten)boek cadeau' gaat op 9 februari van start. Deze jaarlijks terugkerende actie heeft als missie alle kinderen in Nederland (en Vlaanderen) te laten opgroeien tussen kinderboeken. Om die missie te laten slagen wordt ieder jaar in februari een klassiek jeugdboek en in april een prachtig prentenboek ter beschikking gesteld voor maar 2 euro! Het HCO is ambassadeur van deze actie en steunt het initiatief.

Lees meer... →

HCO Onderwijscafé organiseert een pubquiz op woensdag 7 maart. Weet jij met je collega's alles over het onderwijs? Test jullie kennis en strijd met je team tegen andere collega’s uit het onderwijsveld. En waar kan deze quiz beter plaatsvinden dan in de pub met de Global Pub Award? Je raadt het al... in O’Casey’s in Den Haag. 

Lees meer... →

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies