Eind september komt prof. Andy Hargreaves naar Nederland voor een conferentie en Masterclass.

Conferentie Collaborative Professionalism - 26 september

HCO organiseert samen met Bazalt en RPCZ deze conferentie over het thema Samen werken aan professionaliteit in het NBC in Nieuwegein. Prof. Andy Hargreaves bespreekt tijdens deze dag op basis van onderzoek in verschillende landen hoe samenwerken leidt tot verbetering van het onderwijs. Hij licht het verschil toe tussen professioneel samenwerken en samen werken aan professionaliteit. U hebt dan de kans om niet alleen kennis te nemen van zijn verhaal, maar ook met hem samen te werken in de vertaling van deze inzichten naar uw eigen school. 

Meer informatie over het programma en inschrijven kan via www.aanmelder.nl/hargreaves.

Masterclass Uplifting Leadership - 28 september

HCO organiseert samen met schoolbesturen in het voortgezet onderwijs in de regio: Lucas Onderwijs, Rijnlands Lyceum en VO Haaglanden deze Masterclass bij het HCO. Leerlingen zijn het meest geholpen als de docenten die hen begeleiden zelf worden geïnspireerd en ondersteund door hun leiders. Op welke manier helpt u uw team het beste uit zichzelfhalen? Sta bewust stil bij uw eigen leiderschapsrol en laat u inspireren door prof. Andy Hargreaves.

Alleen leidinggevenden van scholen die zijn aangesloten bij Lucas Onderwijs, Rijnlands Lyceum en VO Haaglanden kunnen zich op dit moment inschrijven.

 

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies