HCO is op zoek naar dyslexiebehandelaren en start begin 2019 de training ‘ONL dyslexiebehandelaar’. De training vindt plaats op 18 en 25 januari.

Als dyslexiebehandelaar voer je op freelance basis wekelijks behandelingen uit voor het HCO volgens het Protocol Dyslexie Diagnostiek & Behandeling en de werkwijze die Onderwijszorg Nederlands (ONL) heeft opgesteld. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in Den Haag en de directe omgeving.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  • Een universitaire opleiding psychologie of orthopedagogiek met specialisatie op het gebied van kind en jeugd en onderwijs en/of leerproblemen òf HBO-opleiding logopedie met nascholing op het gebied van onderwijs en leerproblemen.
  • Iemand met affiniteit voor dyslexie
  • Basiskennis van lees- en spellingproblematiek en/of dyslexie
  • Bij voorkeur ervaring met het begeleiden van kinderen met leerproblemen.
  • Een SKJ registratie.

Iemand met een afgeronde ONL opleiding tot medebehandelaar óf GITP PAO cursus voor (mede)behandelaars heeft onze voorkeur.

Interesse?

Haal jij voldoening uit het helpen van kinderen met lezen en spellen, kun je dat op een creatieve manier doen en ben je minimaal twee dagdelen per week beschikbaar? Stuur dan je cv met motivatie uiterlijk 7 januari 2019 naar Marjolein Pieterse:

Op basis van kennismakingsgesprekken zal een selectie van deelnemers worden gemaakt die aan de training kunnen deelnemen.

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies