Zaalverhuur HCO

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een teamsessie? Wilt u met collega’s digitaal vergaderen of met leerlingen een videoconferencing meeting organiseren? Het HCO beschikt  over moderne trainingsruimten, van verschillende omvang: van workshopruimten tot een grote aula. U kunt deze ruimten voor onderwijsgerelateerde activiteiten huren (alleen tijdens de openingstijden van het HCO). Bovendien grenst het gebouw aan het mooie Zuid-Hollandse duingebied en ligt het op loopafstand van het strand en de boulevard van Kijkduin. Ook is er gelegenheid tot gratis parkeren.

Aula

Als grootste zaal biedt de aula ruimte aan maximaal 180 bezoekers. De aula leent zich bij uitstek voor trainingen en lezingen voor een groot publiek. Ook biedt deze zaal ruimte voor recepties.

Futurelab en Smartlab

Het Futurelab en het Sm@rtlab zijn uitgerust met de modernste computers, interactieve presentatiemiddelen en internettoegang en zijn daardoor uitstekend geschikt voor het geven van workshops. In het Futurelab zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van hard- en software beschikbaar. Onze medewerkers kunnen u hierbij technisch ondersteunen.

Vergaderzalen voor kleinere groepen

Deze zalen zijn zeer geschikt voor trainingen, vergaderingen, werkbesprekingen en presentaties aan kleinere groepen (15 tot 25 personen). Een aantal van deze zalen is voorzien van een smartbord en een beamer, inclusief internettoegang.

Aanvullende faciliteiten

Het HCO voorziet in verschillende aanvullende faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. Denk aan: diverse audiovisuele middelen, flapovers, beamers, videorecorders, monitors, geluidsinstallaties en apparatuur voor geavanceerde video- en computerpresentaties.

Catering

De professionele catering kan volledig naar uw wensen worden verzorgd.

Reserveren

Wilt u gebruik maken van één van de trainingsruimten? Neem voor reservering of meer informatie contact op met Michel Kop, via T: 070 448 28 07 of E: .

Sitemap
HCO maakt deel uit van de Bazalt Groep en werkt daarin samen met partners Bazalt en RPCZ
partner-bazaltgroep  partner-bazalt  partner-rpcz
HCO is aangesloten bij de branchevereniging EDventure en de coöperatie Onderwijszorg Nederland (ONL)
partner-edventure  partner-dyslexie  
HCO is ISO 9001:2015 gecertificeerd door Certiked en heeft een Cedeo-erkenning
partner certiked 2015 partner-onderwijsadvies